3 aplicatii compatibilie Samsung VR pe care nu trebuie sa le ratezi

Ochelarii pentru realitatea virtuala au intrat usor si pe piata locala, fiind foarte cautati pentru senzatiile cu totul noi pe care le ofera.


Aceste gadgeturi functioneaza prin conectarea unui telefon inteligent, cu ajutorul caruia utilizatorul are acces la o lume noua, la o realitate 3D, inaccesibila in alt mod.

Ochelarii Samsung VR se numara printre cele mai apreciate dispozitive de acest fel, bucurandu-se de aprecierea utilizatorilor de pretutindeni. Compatibili cu telefoane Samsung de generatie noua, acesti ochelari au nevoie de aplicatii speciale pentru a functiona si pentru a-si arata adevarata utilitate. Daca la inceput plaja de optiuni era destul de limitata, acum acesta s-a marit considerabil.

Tocmai pentru ca tehnologia Samsung VR nu se afla la inceput, dezvoltatorii de aplicatii au avut timp sa creeze un numar impresionant de variante din care utilizatorii sa aleaga. Unele dintre ele sunt utile, oferind sansa fiecaruia de a invata ceva, de a experimenta lucruri noi. Altele, intre care afla si un numar impresionant de jocuri, sunt cu adevarat spectaculoase si creaza parca un univers paralel, o alta realitate.

Netflix VR


 

Este aplicatia ce nu poate lipsi de pe un astfel de dispozitiv. Imbunatatita fata de cea clasica, aceasta varianta permite transformarea ecranului smartphone-ului intr-un adevarat ecran de cinema, pe care pot rula cele mai tari filme 3D, documentare care te poarta in spatiu sau sub apa. Tehnologia permite practic o imagine de o fidelitate foarte mare, incomparabila cu orice alta tehnologie de gen.

inapoi la meniu ↑

Streetview VR


O aplicatie foarte utila si extrem de captivanta pentru cei ce adora sa calatoreasca. Aplicatia le permite sa se plimbe pe strazile din marile orase, sa afle informatii despre monumentele pe care le intalnesc si sa ceara indicatii. Si este gratuita. Poate fi descarcata de AICI

inapoi la meniu ↑

Smash Hit VR


Aplicatia care va face cu adevarat tranzitia de la jocurile obisnuite de pe telefon la cele disponibile cu ajurotul ochelarilor pentru realitatea virtuala. Gratuit, acest joc te obliga sa te feresti de obstacole in timp ce le distrugi si sa ai grija pe unde mergi. O experienta ce trebuie incercata.

Tot la categoria jocuri putem aminti Dead Secret – o lume in care esti detectivul insarcinat cu rezolvarea unei crime – sau Gunjack sau Oculus Arcade – jocuri tip Arcade.

Daca tinem cont de cat de realistic sunt realizate aceste jocuri, atunci spunem ca este mai mult decat necesar pentru un impatimit al jocurilor sa incerce si aceasta experienta. Iar cei care inca nu au fost captivati de acestea, vor fi cu siguranta prinsi dupa ce incearca o pereche de ochelari  Samsung VR.

We will be happy to see your thoughts

Adauga raspuns

Cauta