Jocuri VR – top 5 in 2017

Viitorul suna bine pentru pasionatii de jocuri VR, caci tot mai multe astfel de experiente sunt lansate in fiecare zi, cu tematici si grafica  tot mai variata si de mai buna calitate.

Chiar daca aceste jocuri VR nu sunt compatibile cu toate tipurile de ochelari sau de sisteme de operare ale smartphone-urilor,  totusi ele sunt pe drumul cel bun, iar marile companii din domeniu incep sa isi diversifice oferta pentru a atrage cat mai multi impatimiti.

Top 5 jocuri VR in 2017 este greu de stabilit acum, cu atat mai mult cu cat se anunta lansari dintre cele mai surprinzatoare, iar trailerele sunt misterioase si lasa loc imaginatiei gamerului. Ne limitam momentat la ceea ce exista deja.

VR Tunnel Race


Jocuri VR - VR tunel race

Dupa cum v-ati dat seama deja, jocul are la baza o calatorie, mai bine spus cursa, printr-un tunel. Cursa se desfasoara in mare viteza si înaintarea este automata. Jucatorul trebuie sa se fereasca de diversele elemente ce ii ies fulgerator in cale. Avantajele acestor jocuri VR sunt reprezentate in principal de faptul ca pot fi jucate din orice pozitie pentru ca nu necesita decat miscarea capului (pentru a face miscarile de evitare a coliziunii cu obiectele din tunel). VR Tunnel Race da dependenta prin viteza de desfasurare si totodata prin cresterea graduala a intensitatii. Disponibil pe Goole Play AICI si pe iTunes AICI . Enjoy!

Insidious VR Game


Jocuri VR

Mie imi place acest joc pentru ochelarii de realitate virtuala pentru ca ador filmele de groaza. Jocul in sine este inspirat din filmul cu acelasi nume. Insidious Chapter 3: Into the Further te poarta prin intermediul Elisei Rainier in lumea de dincolo, in cele mai inspaimantatoare locuri. Disponibil AICI pentru Android si AICI pentru iOS.

InMind VR


Este un joc VR altfel, caci te poarta intr-o experienta noua, diferita de cea a unui shooter obisnuit. Acum te plimbi prin creierul unui om si elimini acei neuroni sau elemente care nu sunt in regula. Desi nu este foarte palpitant, jocul merita experimentata macar pentru grafica si pentru conceptul in sine. Descarca-l de AICI pentru Android si de AICI pentru iOS.

GermBuster


GermBuster

Germ Buster este primul joc in realitate virtuala pe baza de miscare a corpului. Grafica nu este una fantastica, insa modul in care este actionat jocul este interesant si merita cel putin testat. Este disponibil pe Google Play accesand acest link. Pe iTunes il gasiti AICI

Jurassic VR


Cu un update de ianuarie 2017, acest joc VR este destinat celor pasionati de aceasta zona, a lumii preistorice, avand totodata actiune si miscare din plin. Cu o libertate de miscare de 360 de grade si detalii incredibile, jocul te transforma imediat in explorator. Descaca-l de AICI daca ai un device cu Android, sau de AICI daca ai un gadget cu iOS

We will be happy to see your thoughts

Adauga raspuns

Cauta