Ochelari realitate virtuala E-BODA AVATAR VR – Pareri

Un accesoriu tot mai la moda si la noi, ochelarii pentru realitate virtuala de la E-BODA AVATAR VR sunt o alegere inspirata pentru cei ce doresc sa incerce experiente noi, chiar daca au un telefon al carui producator nu a scos inca pe piata un astfel de de dispozitiv compatibil. Este disponibil in doua variante de culori, alb AICI si negru, AICI

La un pret foarte accesibil, acestia ofera posibilitatea de a vizualiza filme, fotografii, de a incerca diferite jocuri sau de a utiliza aplicatii concepute special pentru ei. Datorita interesului crescut pentru astfel de dispozitive, magazinele de aplicatii sunt tot mai bogate in oferte, fie ca vorbim de variante gratuite sau contra cost.

Caracteristici E-BODA AVATAR VR


 • Tip accesoriu: Ochelari
 • Culoare: Alb

Ochelari realitate virtuala E-BODA AVATAR VR – Pareri
E-BODA AVATAR VR

 • Compatibil cu Android 4.0 (sau mai nou)
 • Compatibil cu iOS 7 sau mai nou

Ochelari realitate virtuala E-BODA AVATAR VR – Pareri
E-BODA AVATAR VR

 • Dimensiuni maxime pentru smartphone-urile compatibile: 15.8 x 8.5 cm
 • Dimensiune diagonala ecranului: intre 4.7” si 6”
 • Senzor Giroscop

Ochelari realitate virtuala E-BODA AVATAR VR – Pareri
E-BODA AVATAR VR

inapoi la meniu ↑

Puncte forte E-BODA AVATAR VR


 • Acesti ochelari, spre deosebire de alte produse similare, au marele avantaj de a putea fi utilizati in tandem cu telefoane mobile ce au instalat atat sistemul de operare Android, cat si IOS, ceea ce largeste mult plaja dispozitivelor si, mai mult, permite celor care ii achizitioneaza sa isi schimbe smartphone-ul cu o mai mare libertate
 • Pentru o experineta completa, la acesti ochelari pentru realitate virtuala se poate asocia un joystick Bluetooth compatibil cu smartphone-ul utilizat. Jocurile vor fi astfel mult mai interactive si mai captivante, iar experienta cu adevarat unica
 • Pretul este unul extrem de atractiv, situandu-se mult sub al altor competitori de pe piata
 • Compatibil cu un numar foarte mare de telefoane mobile inteligente, cu dimensiuni ce pot varia intre 4.7” si 6” (diagonala ecranului)

inapoi la meniu ↑

Puncte slabe E-BODA AVATAR VR


 • Construiti pentru a putea fi compatibil cu dispozitive de diferite marimi, acesti ochelari nu au insa un sistem foarte bun de ajustare a pozitiei telefonului, astfel ca este mai greu uneori sa gasesti cel mai bun unghi de vizualizare. Cu toate acestea, pozitia ochelarilor poate fi usor fixata pe fata cu ajutorul curelei late, comada dar suficient de robusta pentru a nu permite deplasarea ochelarilor in timpul utilizarii.
 • Culoarea. Avand atat exteriorul cat si cadrul de culoare alba, acesti ochelari pot da o senzatie de luminozitate crescuta atunci cand sunt folositi, pentru ca lumina emisa de ecran se reflecta in partile de culoare deschisa si este astfel intensificata.
 • Fiind vorba de o realitate 3D, in urma folosirii ochelarilor poate aparea o senzatie de ameteala, specifica. Efectul trece insa in scurt timp si ochii se obisnuiesc repede cu noua experienta.

inapoi la meniu ↑

Concluzii finale


Pentru doritorii de senzatii noi, de un alt mod de a petrece timpul liber si pentru o noua dimensiune in lumea entertainment-ului, acesti ochelari sunt o alegere inspirata. Compatibilitatea larga si posibilitatea de a conecta un joystick Bluetooth aduc plus valoare, fiind la indemana unei categorii foarte mare de utilizatori de smartphone-uri de la noi. In plus, un astfel de gadget trebuie testat, mai ales cand si pretul este mai mult decat prietenos la emag.

Review Score
Ochelari realitate virtuala E-BODA AVATAR VR – Pareri
8.5 Rating
E-BODA AVATAR VR

Fiabilitate
8
Design
8
Raport calitate/pret
9.5
Adauga comentariu  |  Vezi parerile utilizatorilor
1 Comentariu
 1. […] VR 3D, E-Boda Avatar sau VR BOX se numara printre dispozitivele carora li se pot alatura telefoane inteligente cu […]

Adauga raspuns

Scor total

Cauta