Top 6 aplicatii VR in prima jumatate a lui 2017

Realitatea virtuala este disponibila acum cu ajutorul ochelarilor 3D, comercializati si la noi de diferiti producatori.

Daca o parte a lor, cum sunt de exemplu cei de la Samsung, este compatibila doar cu telefoane inteligente marca proprie, cealalta parte este mult mai permisiva, fiind compatibila cu numeroase marci si tipuri de telefon.

HOMiDO VR 3D, E-Boda Avatar sau VR BOX se numara printre dispozitivele carora li se pot alatura telefoane inteligente cu dimensiuni si functionalitati diverse, dar si cu sisteme de operare diferite (Android/iOS, chiar Windows Phone). Un avantaj al acestor ochelari, pe langa larga accesibilitate, este si compatibilitatea cu numeroase aplicatii pe care utilizatorul le poate descarca din magazinele specializate – App Store sau Google Play.

Fulldive VR – Virtual Reality


FullDive VR

Disponibila pe Android, este o platforma ce permite utilizarea ochelarilor pentru a naviga online, pentru a vizualiza diverse filme 3D si 360°, fotografii, pentru a urmari chiar inregistrari sau videoclipuri pe YouTube. Poate fi descarcata gratuit de AICI

inapoi la meniu ↑

Cmoar VR Cinema PRO


Cmoar VR Cinema PRO

O cale sigura si extrem de placuta de a vizualiza filme din confortul propriului camin ca si cum ai fi intr-o sala de cinema. 3D. Acuratetea cu care reda imaginile este foarte buna, asa ca efectul este cu adevarat uimitor. Poate fi descarcata de AICI la un pret de 25 de Lei.

inapoi la meniu ↑

Insidious VR


O mostra din ceea ce ochelarii pentru realitatea virtuala pot face. Creata pentru a promova un film de groaza – Insidious 3 – aplicatia este accesorizata cu o serie de efecte speciale specifice filmelor horror, iar redarea lor este cat se poate de realista, astfel ca nu recomandam utilizarea decat celor cu sange rece sau cu pofta de adenalina. Downloadati gratis de AICI.

inapoi la meniu ↑

Discovery VR


Lansata de curand, aceasta aplicatie permite un tur virtual in lumea Discovery. O colectie de filme 3D, realizate in 360°, care va poarta in natura, sub apa sau prin Cosmos. Download gratuit pentru Android de AICI . Pentru iPhone  este disponibila AICI .

inapoi la meniu ↑

Sites in VR


O versiune cat se poate de utila si de distractiva in acelasi timp. Utilizatorul isi poate alege destinatia, iar ochelarii il vor purta acolo intr-o clipita, oferindu-i informatii si date despre fiecare loc vizitat. O puteti descara de AICI.

inapoi la meniu ↑

Space Explorer VR


space explorer

Un joc ce va poarta intr-o galaxie indepartata pe care o puteti explora in voie. Descarca acesta aplicatie de AICI

Producatorii fac o serie de recomandari odata cu prezentarea ochelarilor, intre aceste aplicatii aflandu-se si urmatoarele: Dive City Rollercoaster, Bubblecars, Go4d VR, Dive Wings, Dive Launcher, Dive Unity Demo, 3D Virtual Reality FPS, The Height, AsteVRoids – Virtual Reality, divestreetview, Go Show Free, Hang Gliding, Hoverboard Dive, JetSprintDemo, Lamper VR, Left2Die, OpenDive3D Example, OpenDive GDXControl.

Oferta de aplicatii adresate ochelarilor pentru realitate virtuala este tot mai mare si mai bogata, adresandu-se tuturor tipurilor de utilizatori, de la cei e doresc sa simta realitatea 3D la cei ce vor sa se lupte cu zombie in mediul lor. Cu siguranta ne asteapta din ce in ce mai multe surprize in acest domeniu, deci nu ratati ocazia de a experimenta.

We will be happy to see your thoughts

Adauga raspuns

Cauta